H. Roshandel

i Sveriges Mästerkock 2016

Grundare HemmaKocken


Mitt liv har inte direkt varit en dans på rosor. Livets hårda skola har lärt mig mycket genom åren och gjort mig till den jag är idag:

Tacksam, ödmjuk och ibland en hel del cocobanana! :)


 

Jag hör min mors röst varje gång jag står vid spisen:
Man behöver inte krångla till det! Med få ingredienser kan man skapa något gott och smakfullt.

 

Just den inställningen försöker jag alltid ha, och gudarna ska veta att varje gång jag har överkomplicerat något så har det nästan blivit pannkaka av allt. Det finns numera bevis på det ute i de sociala medier 😂

 

Matlagning har så länge jag minns varit min passion. Jag försöker hela tiden hitta på nya metoder och recept. Jag vill gärna experimentera, och jag älskar att ha någon form av fusion i min matlagning.

 

Att få vara med i Sveriges Mästerkock har under många år varit en dröm, och jag är nu både stolt, glad och oerhört tacksam för att ha fått vara en del av Sveriges Mästerkock 2016! Deltagandet fick mig att utvecklas och jag lärde mig så mycket mer om mig själv. Nu vet jag att man kan om man vill

Att vid 56 års ålder våga sadla om och satsa helhjärtat på det man brinner för är det bästa jag gjort. De som känner mig vet hur galen jag är och hur problemfritt det ändå var.

 

Nu är jag här nu, med 2 restauranger,  och jag vill gå långt! Jag vill kunna skapa och se resultat, precis som alla de år jag jobbat inom mode.

 

När folk kom till mig hade de idéer om plagg som de ville ha på sig. Dessa idéer skissade vi på, och jag började sedan jobba på dem. Efter att ha skapat plaggen och sedan fått se leendena på kundernas läppar så har jag känt en oerhörd stolthet.

 

Samma sak gäller nu i matlagningen. Vill ni ha en tillställning så sätter jag ihop en meny. Gillar ni mina idéer så ska jag laga maten med förhoppning om att få se leenden på era och era gästers läppar.

 

Då blir jag lycklig.

 

Skriv någon rad om vad ni har tänkt er så hör jag av mig!

OBS!: Fyll i rutorna märkta med en asterisk.Restaurang